Go Back   Guildinn.com - Friendly Gaming GFX Community > GI Community Forums > Community Discussion > Off Topic

Register FAQ Designers List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read Contact Us

Off Topic If it doesn't fit into any other section then it goes in here.



Reply
Old 17-01-08, 09:44   #1
 
LickThePaint's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: England
Posts: 4,572
Inn Points: 381
Blog Entries: 4
LickThePaint is offline

Default Halo 3 Issue


Right, whenever I try to play a matchmaker game on Halo 3, it just stays on the same screen telling me it can't collect info from the Halo server
I can connect to Live fine, and game against people in my friends work fine...
So yeah, how do I make Halo work?

No Status Update: Away creating my next GFX masterpiece!
 
  Reply With Quote
Re: Halo 3 Issue
Old 17-01-08, 09:45   #2
 
Enso's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Shao Lin Temple
Posts: 2,819
Inn Points: 50
Blog Entries: 5
Enso is offline
Default

sorry, you cant make halo work.

No Status Update: Away creating my next GFX masterpiece!
 
  Reply With Quote
Re: Halo 3 Issue
Old 17-01-08, 09:49   #3
 
LickThePaint's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: England
Posts: 4,572
Inn Points: 381
Blog Entries: 4
LickThePaint is offline
Default

Oh...
I don't supose it have anything to do with my 360 being quite far from the router so the connection isn't that strong?

No Status Update: Away creating my next GFX masterpiece!
 
  Reply With Quote
Re: Halo 3 Issue
Old 17-01-08, 09:52   #4
 
Enso's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Shao Lin Temple
Posts: 2,819
Inn Points: 50
Blog Entries: 5
Enso is offline
Default

Quote:
Originally Posted by LickThePaint View Post
Oh...
I don't supose it have anything to do with my 360 being quite far from the router so the connection isn't that strong?
what you in wireless?

No Status Update: Away creating my next GFX masterpiece!
 
  Reply With Quote
Re: Halo 3 Issue
Old 17-01-08, 09:53   #5
 
LickThePaint's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: England
Posts: 4,572
Inn Points: 381
Blog Entries: 4
LickThePaint is offline
Default

Yeah, the router's on the gorund floor and the 360's in the attic (2nd floor, my room)

No Status Update: Away creating my next GFX masterpiece!
 
  Reply With Quote
Re: Halo 3 Issue
Old 22-01-08, 06:52   #6
 
Press_22's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: What's it to you? Vegas
Posts: 99
Inn Points: 0
Press_22 is offline
Default

It shouldn't have to deal with that, but that will give you lag.

I would try contacting bungie, they'll know more than we will.
__________________

damn small tag


Drazevision Staff
Please Join Drazevision GFX

No Status Update: Away creating my next GFX masterpiece!
 
  Reply With Quote
Re: Halo 3 Issue
Old 22-01-08, 07:17   #7
 
Enso's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Shao Lin Temple
Posts: 2,819
Inn Points: 50
Blog Entries: 5
Enso is offline
Default

Quote:
Originally Posted by LickThePaint View Post
Yeah, the router's on the gorund floor and the 360's in the attic (2nd floor, my room)
hmm it might be because the signal is a little weak. A 360's signal receiver isnt the strongest tool. I would either get something to strengthen the signal or just drag a cable from the wireless router upstairs.

No Status Update: Away creating my next GFX masterpiece!
 
  Reply With Quote
Re: Halo 3 Issue
Old 22-01-08, 09:12   #8
 
Beanee's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: L'boro, UK
Posts: 3,709
Inn Points: 10
Blog Entries: 5
Beanee is offline
Default

when it does this to me i tend to go back to the main menu, then select it again, or just leave it, and it normally sorts itself out. hope you get it workin though
__________________

Quote:
"I'm Holding Out My Hand But I'm Alone."

The Return

No Status Update: Away creating my next GFX masterpiece!
 
  Reply With Quote
Re: Halo 3 Issue
Old 24-01-08, 03:29   #9
 
Sean's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Derry, ireland
Posts: 134
Inn Points: 0
Sean is offline
Default

do a connection test on the dashboard to check your NAT if the status is open or if you share your connection try turning off your firewall to see if it works, my friend had a similar problem
__________________
ps newbie : (

No Status Update: Away creating my next GFX masterpiece!
 
  Reply With Quote
Reply




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off
Forum Jump

Powered by vBulletin - Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBCredits v1.4 Copyright ©2007 - 2008, PixelFX Studios